hartemert 01

Inlogformulier

Bent u lid van tuinvereniging Arcadia dan kunt u hier inloggen.

Bent u lid en hebt u nog geen account neem dan contact op met de webbeheerder via het contact formulier.

header arcadia

Historie

Groentetuin

groentetuinLekker buiten bezig zijn met uiteindelijk een smakelijke maaltijd tot gevolg. Het is een belangrijke reden om te genieten van een moestuin. De 100 leden van Arcadia met een groentetuin zie je dan ook gedurende het seizoen de worteltjes, bonen, komkommers, courgettes, tomaten, asperges, maar ook exotische of "vergeten" groenten, vol trots mee naar huis nemen. En thuis op je bord merk je dan ook dat moestuin-groenten echt lekkerder zijn. Recht van het land, direct op je bord, verser kun je het niet krijgen.


Heb je teveel geoogst, dan is er de mogelijkheid de groenten te schenken aan de plaatselijke Voedselbank. Deze komt wekelijks op donderdag langs.


Tijdens het dagelijks koffieuurtje worden ervaringen, zaden en plantjes gedeeld. Er is altijd wel iemand aanwezig die hulp en advies kan geven. Ook even een rondje lopen over het complex levert al een keur aan sociale contacten en adviezen op. De Arcadiaan is erg betrokken bij zijn tuin en wil ook graag zijn ervaringen delen.
Arcadia geeft de voorkeur aan mechanische bestrijding van onkruid en ongedierte, dus er wordt volop geschoffeld en gejaagd op slakken en kevers.

 

Inschrijven voor een groentetuin kunt u .

vind ons op facebook 150x59

Onze sponsoren

logo garant zaden 150x42logo tmb 150x99logo w vd heijden 130x150Plantenkwekerij W. vd Heijden

logo henk vd staak 150x95

logo kunststof kozijnen 150x66logo eigen klok 100x100

logo burgerhof 150x66logo dennis 150x61

logo de koning 150x36

logo schel 150x96

Copyright © 2016 Tuinvereniging Arcadia Schijndel. All Rights Reserved.