Open dag, welkom bij arcadia (boog)

Open dag Tuinvereniging Arcadia

Bloemenpracht tijdens open dag 11 september a.s.
Traditioneel houdt Arcadia op de 2de zondag in september open dag met Dahlia show.

Dit jaar is dat op zondag 11 september.

U bent van harte welkom tussen 10.00 uur en 16.00 uur. De toegang is gratis. Onze volkstuinen zijn gelegen aan Steeg 23 te Schijndel tegenover de gemeentelijke milieustraat.

Arcadia ontleend zijn naam aan het Utopische land uit de oudheid met uitbundige flora. Een bezoek aan ons volkstuinencomplex maakt duidelijk hoe de Arcadiaan dit tracht te benaderen. Een rondwandeling over het volkstuinencomplex maakt dat duidelijk. De rondwandeling is ook geschikt voor rolstoelgebruikers. Het idyllisch paradijselijk land komt tot leven in de grote verscheidenheid aan groenten, fruit, bloemen en sierplanten die er te zien zijn. In de bloementuin zijn ongeveer 80 dahlia- en 25 chrysanten variëteiten te bewonderen.

In het clubgebouw is een kleurrijke dahliashow te zien van de inzendingen van de onderlinge wedstrijd bloemschikken. En ook de dahlia’s in vazen die ter keuring aangeboden zijn worden tentoongesteld. Op het terras waar u kunt genieten van een eenvoudige versnapering zijn diverse stands te bezoeken met tuinproducten, verenigingsinformatie, een imker en een bloemschikdemonstratie.

Kom langs op 11 september en kijk zelf hoe mooi de bloemen zijn, geniet in de tuin, op het terras of in ons clubgebouw van de bloemenpracht. En als je dan weer huiswaarts keert is er de mogelijkheid een boeketje en/of bloemstukje kopen zodat je thuis nog wat kunt nagenieten. Natuurlijk is er op de open dag alle beschikbare informatie over onze vereniging te verkrijgen.
U kunt ook telefonisch contact opnemen met Jan Mettler, tel 06-125 741 37.

 

 

Scroll naar boven