Lid worden

Om in aanmerking te komen voor een groente- of bloementuin bij tuinvereniging Arcadia dient u ingeschreven te staan bij tuinvereniging Arcadia als kandidaat-lid.

het lidmaatschap

Van kandidaat-lid tot volwaardig lid.

Om in aanmerking te komen voor een groente- of bloementuin bij tuinvereniging Arcadia dient u ingeschreven te staan bij onze vereniging. U meld zich aan als aspirant lid, pas wanneer het bestuur het lidmaatschap toekent en aan de financiële voorwaarden is voldaan, bent u volwaardig lid.

Als volwaardig lid kunt u direct meedoen aan alle activiteiten van de vereniging. Indien u een (moes)tuin wenst, maar deze nog niet beschikbaar is, wordt u op de wachtlijst geplaatst.

Gedurende het jaar komen er regelmatig plaatsen vrij, het kan dus snel gaan! Het loont dus zeker de moeite om je aan te melden voor een tuin.

De kosten

Contributie gewoon lid € 12,00    per jaar 
Contributie jeugdlid € 10,00    per jaar
Contributie gezinslid €  5,00     per jaar
Tuinhuur per m2 €  0,30     per jaar
Inschrijving € 10,00    eenmalig
Waarborg groentetuin € 75,00
Waarborg sleutel toegangspoort € 25,00

Huur aanhanger (voor tuingerelateerde werkzaamheden)    € 5,00 per dag
Gebruik elektriciteit eerste uur € 2,- daarna  € 1,00 per uur

Inschrijven

Inschrijven als kandidaat-lid kan door invulling van onderstaande formulier. Wij nemen contact met u op voor verdere afhandeling
Of download onderstaand ons Inschrijf-/wijzigingsformulier. Het ingevulde formulier kunt u mailen naar info@arcadiaschijndel.nl
Scroll naar boven